testimonials

”Tijdens onze bruiloft heeft Simone alle emoties vastgelegd die voorbij zijn gekomen. Iedere keer als we de foto’s bekijken, voelen we de dag zoals deze was: zonnig, warm en liefdevol. Simone zorgde ervoor dat we ons speciaal en op ons gemak voelden, maar toch hadden we niet echt in de gaten dat ze er was.


We laten het album met de trouwfoto’s met veel trots zien en kijken met een fantastisch gevoel terug op de professionele samenwerking met Simone. De waarde van deze trouwfoto’s heeft onze verwachtingen overtroffen!”

Pauline & Sander

”We really loved having Simone taking care of our pictures. We always felt involved and delighted in every single step of the process. Everything, from the planning to the delivery of the photo album, was full of nice details and absolutely high quality.


When we looked through the photos for the first time after the wedding, we enjoyed every single picture. We could see so many little things and moments that we could not see that day. Everything went so fast and with the pictures we could relive all these moments in such a beautiful way.


Choosing Simone for our wedding pictures was one of the best decisions for our wedding.”


Rocio & Dries

”Hoe ze erin geslaagd is, is ons nog steeds een raadsel. We hebben Simone gedurende onze speciale dag amper opgemerkt, en toch heeft ze werkelijk van élk moment prachtige foto’s. Ongelooflijk hoe ze de sfeer en emoties, vervat in subtiele blikken en details, wist vast te leggen. Ze heeft onze (hoge) verwachtingen ver overtroffen, en we zijn dus zeer blij dat ze bereid was om tot in ons verre Belgenlandje te komen fotograferen!”


Nathalie & Jeroen

”Wij hebben Simone tijdens onze huwelijksdag ervaren als een hele enthousiaste, lieve en professionele fotograaf. De foto’s van Simone laten alle emoties zien die bij een huwelijk horen: verwondering, ontroering en blijdschap. Simone fotografeert op het moment dat mensen zich er niet van bewust zijn, zo zie je de de mensen op hun puurst. Heel bijzonder!


Simone heeft de sfeer van ons huwelijk perfect vastgelegd, niet alleen de mensen staan er prachtig op, de sfeer komt ook heel mooi terug in de details. Het bladeren door het prachtige album is voor ons een heerlijk moment, zo beleven we onze huwelijksdag nog een keer!”


Marjon & Erik

”Simone was de fotograaf op onze bruiloft. We konden niet wachten op de foto’s en controleerden elk uur onze mail. Wat is Simone een SUPER SUPER fotografe! Dat wisten we al na onze loveshoot, maar WOW wat zijn de foto’s mooi geworden van onze dag! We gaan er nog jaren van nagenieten! Simone is vriendelijk, creatief, super enthousiast en onzichtbaar bij het maken van de foto’s. De gasten waren ook erg over haar te spreken.”


Willem & Janita

”Simone is een ontzettend lief persoon, en bovendien erg professioneel en goed in haar vak. Ze was flexibel, luisterde goed naar onze wensen en heeft dit goed weten te vertalen naar een prachtige fotoserie. Hoewel ze bijna onzichtbaar werkt, was ze een leuke gast op onze bruiloft – vol enthousiasme, passie en vrolijkheid.


Simone maakt persoonlijke, niet geposeerde foto’s en heeft oog voor details. Ze weet de liefde en emoties echt te vangen in haar foto’s!”

Eva & Bas

”Je bent warm, betrokken en niet te vergeten een fotograaf die prachtige foto’s maakt. Als ik de foto’s zie, beleef ik de dag steeds weer opnieuw. De foto’s zijn een prachtige weergave van de sfeer van de dag.


Het meest kostbaar voor ons zijn de prachtige momenten die gepakt zijn. Ik vond het ook leuk dat er dingen gefotografeerd zijn die mis gingen: zoals mijn vader die op mijn sluier ging staan en mijn moeder die zo hard moet lachen dat ze een servet voor haar gezicht slaat. En door jouw prachtige foto’s kan ik met trots terugkijken op hoe we eruit zagen – zeker nu ik zwanger ben en niet meer zo slank, haha!”

Sanne & Thomas

”De samenwerking met Simone was top. Het kon gewoon niet beter. Simone is een ontzettend lief, hartelijk en warm persoon, die de sfeer perfect aanvoelt, en op de juiste plaats en tijd ontzettend rake momenten vastlegt. Ze is punctueel, attent, oprecht geïnteresseerd en gewoon ontzettend fijn om mee te werken!


Het album is met zorg samengesteld, met ontzettend veel oog voor stijl en detail. Dat zie je aan alles. Bij het bekijken van ons album beleven we alle mooie momenten en de bijbehorende emoties helemaal opnieuw!”

Paul & Michelle

Bekijk reportage

Benieuwd of ik op jullie datum nog beschikbaar ben? Stuur nu een bericht en je weet het snel.