Desiré & Stephen 2 jaar getrouwd

Dit is de derde keer dat ik Desiré & Stephen mocht fotograferen. Ik ken hen sinds de zomer van 2014. Ze waren toen net een paar weken getrouwd en hadden de reportage van hun fotograaf binnen. Helaas viel die tegen. Desiré had het gevoel dat ze geen écht mooie foto’s van zichzelf als bruid had. Ze belde mij op en vroeg of ik misschien een serie nieuwe foto’s wilde maken, bij hun oorspronkelijke trouwlocatie, in hun eigen trouwkleren en met een vers bruidsboeket. Natuurlijk wilde ik dat dolgraag met hen doen!

 

Een jaar later, op hun eerste jubileum, mocht ik weer op pad met Desiré en Stephen voor een mooie fotoserie. En afgelopen jaar opnieuw! Het is superleuk om hen steeds een beetje beter te leren kennen en weer op een andere plek te fotograferen.

 

Als we dit elk jaar blijven doen, gaan ze absoluut een keer viral. ;-)

 

De laatste fotosessie was in Noordwijk, waar Desiré en Stephen een weekend een huisje hadden gehuurd vlakbij de duinen. We liepen door het bos de duinen in en later op de avond het strand op. Het werd flink koud in de avond, maar Desiré was zo dapper om toch even haar prachtige witte zomerjurkje aan te trekken.

 

Ik word altijd rustig van duinen en zee – op zo’n avond als deze besef ik weer dat ik echt eens vaker naar het strand moet rijden. Wat heerlijk om hier met deze twee prachtige mensen en een camera rond te lopen!

 

 

romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk romantische loveshoot strand noordwijk
romantische loveshoot strand noordwijk

romantische loveshoot strand noordwijk

romantische loveshoot strand noordwijk
No Comments

Post a Comment