De ontspannen dag van Jelle en Bettine

Jelle en Bettine wisten 1 ding zeker: hun trouwdag moest relaxt zijn. Geen gestress. Ze wilden alle tijd hebben om met hun gasten van de dag te kunnen genieten. En of dat gelukt is? Absoluut! Misschien was Bettine héél even zenuwachtig toen de kapper iets uitliep en ze opeens nog maar 5 minuten had om haar jurk aan te trekken. Maar vanaf het moment dat Jelle bij haar ouderlijk huis aanbelde, was stress verleden tijd. Het weer werkte fijn mee: de zon scheen, het was lekker warm. Beter kun je het niet treffen in september!

 

Omdat Jelle en Bettine elkaar 4 jaar geleden voor het eerst hebben ontmoet voor een Starbucks, gingen we ’s ochtends eerst even koffie halen bij een Starbucks op de route. Daar trokken ze veel bekijks. : ) Vervolgens reden we door naar de hei, die nog net een beetje in bloei stond. Heerlijk ontspannend om in de zon door zo’n prachtig gebied te lopen. En die geur… Zo lekker!

 

Na een heerlijke lunch in de achtertuin van het huis van Jelles ouders, was het tijd voor de eerste ceremonie: in het oude stadhuis van Zeist. De ambtenaar van de burgerlijke stand was een kennis van Bettines moeder. Ze hield een humorvol betoog en dat zorgde voor veel mooie blikken over en weer.

 

Bij De Landgoederij in Bunnik stonden superlekkere taarten klaar. Een emotionele speech van Bettines vader liet heel wat tranen rollen tijdens het diner. En toen kwam de ceremonie die voor Jelle en Bettine het allerbelangrijkst was: hun huwelijk in de kerk.

 

Ik heb de hele dag een superrelaxt bruidspaar gezien dat met volle teugen van alle mooie momenten genoot. Precies zoals ze hadden gehoopt!

 

 

 
No Comments

Post a Comment