Ik houd van echtheid. Ik word net zo enthousiast van een kleine bruiloft in een lokaal café, als van een perfect gestylde bruiloft op een droomlocatie.
Wat voor mij telt, zijn de momenten. De liefde in jullie ogen. Een tedere aanraking. Vrienden die huilen van het lachen, kinderen die onbeschaamd zichzelf zijn.
Er gaat zoveel zeggingskracht uit van goede foto’s. Ik zie het als mijn missie om jullie dag op een sprekende en ontroerende manier te documenteren.

EXCLUSIEF

 

Ik neem 15 bruiloften per jaar aan. Dat maakt jullie bruiloft voor mij heel bijzonder. Ik zorg dat ik jullie dagindeling kan dromen en weet wat jullie belangrijk vinden. Vooraf, op de trouwdag zelf én achteraf werk ik hard om een kostbaar document voor jullie te maken, dat door de jaren heen alleen maar in waarde zal toenemen.

ECHT + PUUR

 

Mijn foto’s gaan verder dan het registreren van jullie trouwdag. Ik wil het gevoel en de sfeer voor jullie vangen. Zodat jullie de dag nog heel vaak opnieuw kunnen beleven. Op de fotosessie en groepsfoto’s na, regisseer ik niets. Ik fotografeer op een onopvallende manier de echte momenten. De foto’s zijn natuurlijk, puur en vol emotie.

ONTSPANNEN

 

Zie je ertegenop om te poseren? Dat begrijp ik. Wees gerust – ik help jullie om tijdens de fotosessie niet met mij bezig te zijn, maar met elkaar. Het liefst maak ik foto’s terwijl jullie gewoon een stukje lopen of elkaar eens diep in de ogen kijken. Zo wordt de fotosessie een ontspannen onderdeel van de dag én spat jullie gevoel voor elkaar van de foto’s.

10 dingen waar Simone voor staat

Slide thumbnail

Jullie zijn een lange tijd bezig met de planning van jullie trouwdag. Het is fijn als je dan weet dat je je over de fotografie geen zorgen hoeft te maken. Met mijn 11 jaar ervaring heb ik geleerd om op het goede moment op de juiste plek te zijn. Ik heb altijd back-upapparatuur bij me en een werkwijze die garandeert dat jullie foto’s op elk moment veilig zijn.

Slide thumbnail

Een bruiloft fotograferen betekent een grote verantwoordelijkheid. Elke trouwdag neem ik me voor om de beste serie ooit te maken. Zolang ik erbij ben, heb ik mijn camera vast en observeer ik de omgeving constant - om op het juiste moment te kunnen klikken. Ik leg mijn ziel en zaligheid in jullie reportage, of ik er nu 6 uur bij ben of van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Slide thumbnail

Het is belangrijk dat jullie een klik met mij ervaren. Ik ben op de trouwdag even vaak in jullie buurt als de daggasten - dan wil je wel dat het een beetje gezellig is. ;-) Daarom nodig ik jullie graag uit om eerst kennis te maken bij mij thuis in Amersfoort. Als jullie je op je gemak voelen bij mij als fotograaf, levert dat natuurlijke en ontspannen foto’s op. Foto’s waarop jullie jezelf zijn. En dat is weer precies waar jullie mij voor inhuren!

Slide thumbnail

Op een bruiloft ben ik volledig in m’n element en geniet ik enorm van alles wat ik door mijn camera zie. Dat plezier zie je terug in de foto’s! En het verzekert dat ik een vrolijke toevoeging ben aan jullie gastenlijst. ;-)

Slide thumbnail

Het laatste wat je wilt, is een fotograaf die tijdens jullie trouwdag de aandacht trekt. Gelukkig houd ik er helemaal niet van om in de belangstelling te staan. ;-) Ik meng me op een gezellige manier tussen jullie gasten, maar fotografeer tegelijkertijd zo onopvallend mogelijk.

Slide thumbnail

Elke fotograaf heeft een unieke blik op de wereld, die je terugziet in zijn werk. Jullie bruidsreportage is in zekere zin een interpretatie van de fotograaf. In mijn geval zul je terugzien dat ik betrokken ben bij de mensen die ik fotografeer. Ik ga altijd een beetje van mijn onderwerp houden. Van jullie en jullie vrienden en familie, in dit geval. ;-)

Slide thumbnail

Mijn frisse en kleurrijke nabewerking zorg ervoor dat jullie de dag op een levendige manier terugzien. Ik gebruik geen vintage filters, ik kies voor waarheidsgetrouwe kleuren en contrastrijk zwartwit. Mooi en tijdloos!

Slide thumbnail

Jullie ontvangen minstens 500 zorgvuldig bewerkte foto’s. In vergelijking met veel collegabruidsfotografen is dat een hoog aantal. Ik kies hiervoor omdat ik geen foto’s wil weglaten die naar mijn idee waardevol voor jullie kunnen zijn. Jullie kunnen er zeker van zijn dat jullie reportage compleet voelt.

Slide thumbnail

Jullie ontvangen de foto’s op een usb-stick en in een online gallery. Zo kunnen jullie vanaf elke plek - ook gewoon met je smartphone - de foto’s bekijken en downloaden. Lekker makkelijk! Familie in het buitenland? Met de inloggegevens kunnen zij ook handig bij de foto’s.

Slide thumbnail

Na de bruiloft, als alles achter de rug is, blijft er nog 1 verrassing over. Dat zijn jullie foto’s. Ik maak graag pakketjes die een feestje zijn om te ontvangen. En mocht je ook voor een album kiezen, dan heb je een aantal weken later nog zo’n fijn uitpakmoment!

”Tijdens onze bruiloft ging Simone vanaf het eerste moment op in onze familie- en vriendengroep. Het leek alsof ze er altijd al bij hoorde! Simone weet met haar foto’s precies de sfeer van de dag vast te leggen, van een gierende lach tot een ontroerde traan. De foto’s zijn zo puur; de emotie van elke foto brengt ons weer terug naar onze twee onvergetelijke dagen. We hadden geen betere keus kunnen maken dan in onze bruidsreportage te investeren.”
Meriam & Wouter

Meer testimonials

investering

Een bruidsreportage door Simone begint bij € 1.625 voor 6 uur fotografie. Albums zijn verkrijgbaar vanaf € 450. Elke bruidsreportage is inclusief:

  • Een voorbereidend gesprek 1 maand voor de bruiloft
  • Een preview in de week na de trouwdag
  • Zorgvuldige bewerking van jullie foto’s
  • Een stijlvolle usb-stick met de bruidsreportage in groot formaat
  • Een online gallery om de foto’s makkelijk te kunnen bekijken, downloaden & delen
  • Alle reiskosten binnen Nederland

Albums

Een trouwalbum blijft de allermooiste manier om jullie foto’s voor altijd te bewaren. Juist nu we zo gewend zijn om beelden digitaal te bekijken. Geprint op fine art-papier komen de beelden nog veel meer tot leven dan op een scherm. Bovendien is het gewoon romantischer foto’s kijken met een handgemaakt boek op schoot, dan met een tablet. ;-)

 

De boeken die ik lever worden in Nederland gemaakt, met veel aandacht voor detail. De kleuren zijn intens en contrastrijk, het papier is mat en heeft een prachtige zachte uitstraling. Alle gebruikte materialen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan.

De kaft van jullie boek kan worden uitgevoerd in leer of linnen. Van natuurlijke tinten tot koraalrood, zeegroen en okergeel. Wat ik zelf erg mooi vind, is de optie om jullie namen (of een andere tekst) in de voorkant te drukken.

 

Het ontwerp voor het album kunnen we samen finetunen: in een handig online systeem bekijken jullie het album digitaal, zodat jullie altijd nog wijzigingen kunnen doorgeven.

 

Wanneer jullie komen kennismaken, laat ik jullie graag de voorbeeldboeken zien!

FAQ

Waarom maar 15 bruiloften per jaar?

Twee redenen. :-) Allereerst is dit voor mij het perfecte aantal om aan elke bruiloft veel tijd en aandacht te kunnen besteden. Daarnaast wil ik het hele jaar door ook tijd houden voor vaste opdrachtgevers, waaronder een aantal tijdschriften, bedrijven en instellingen. De afwisseling tussen bruiloften en andere fotografieopdrachten vind ik ideaal!

We trouwen aan de andere kant van het land. Is dat een probleem?

Nee, totaal niet! Ik reken geen reiskosten en werk met veel plezier door het hele land.

Hoe lang ben je er meestal bij?

Dat verschilt enorm. De ene keer ben ik er 6 uur bij; de andere keer wel 14. In veel gevallen fotografeer ik vanaf de voorbereidingen en het aankleden tot en met het begin van het diner, of het begin van het feest. Maar geen trouwdag is hetzelfde en alles kan. :-)

Hoe snel krijgen we onze foto’s?

Ik neem graag de tijd om een heel mooi document voor jullie te maken. Hiervoor trek ik 6-8 weken uit. Omdat ik weet dat jullie ontzettend nieuwsgierig zijn, stuur ik alvast een preview in de eerste week na jullie trouwdag. En mocht je een bepaalde foto alvast nodig hebben, omdat er bijvoorbeeld een oma jarig is, dan kan dat natuurlijk altijd!

Met wat voor apparatuur werk je?

Ik werk met apparatuur van Nikon, op dit moment twee D4s’en. Tijdens een bruiloft heb ik twee camera’s omhangen, zodat ik op elk moment tussen twee verschillende lenzen kan kiezen. Mijn lievelingslenzen zijn de 35mm f/1.4 en de 58mm f/1.4 van Nikon. En soms heb ik even een andere nodig, daarom houd ik altijd mijn lenzentas in de buurt.

Wat als je ziek wordt?

Oef, dat is gelukkig nog nooit gebeurd bij een bruiloft. Maar wel een belangrijke vraag! Allereerst zal ik er altijd álles aan doen om zelf jullie reportage te kunnen maken. Als dat echt geen optie is, dan doe ik een beroep op een collega-fotograaf om voor me in te vallen. Ik kan hiervoor allereerst terecht bij mijn collega’s binnen het collectief We Love Weddings. Dat zijn uitmuntende fotografen op wie ik blindelings vertrouw. Mocht geen van hen beschikbaar zijn, dan zal ik een vervanger zoeken in een grotere groep fotografen waar ik deel van ben. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om iemand te vinden die qua stijl en werkwijze dichtbij mij ligt.

Doe je ook loveshoots?

Ja, zeker! Ik maak graag een ontspannen serie foto’s van jullie samen op een mooie plek, of het nou natuur is, een drukke stad of een industriële plek. De foto’s kunnen jullie dan ook gebruiken voor de trouwkaart en ander drukwerk. Een fotosessie kan ook nog ná de trouwdag, al dan niet in trouwoutfit. Of natuurlijk als jullie helemaal geen trouwplannen hebben maar gewoon mooie foto’s willen van jullie samen, of van jullie gezin.

Zijn jullie enthousiast over mijn werk?

Whoohoo! Wat gaaf. Ik zou het ontzettend leuk vinden om jullie te ontmoeten! Het belangrijkste is om zo snel mogelijk te checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben. Dat kan door even een mailtje te sturen.
Als ik op jullie dag nog kan, nodig ik jullie van harte uit om hier in Amersfoort een lekkere kop koffie of thee te komen drinken. Dan hoor ik graag alles over jullie liefdesverhaal en jullie plannen, en beantwoord ik natuurlijk al jullie vragen.
Willen jullie mij inderdaad boeken? Dan leg ik jullie datum definitief vast in mijn agenda. Jullie zijn dan verzekerd van mijn aanwezigheid op jullie trouwdag.